H WESTστην κορυφή των Leading Employers στην Ελλάδα

H WEST στην κορυφή των Leading Employers στην Ελλάδα

Μια πολύ τιμητική διάκριση απέσπασε η WEST SA, αφού η ICAP CRIF που χαρτογραφεί την Ελληνική αγορά από το 1991, την ανέδειξε ως έναν από τους Leading Employers της Ελλάδας για τις βέλτιστες πρακτικές Διοίκησης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού αλλά και τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει.

Η WEST S.A κατετάχθη ανάμεσα στις 100 εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η εταιρεία βρίσκεται στην 99η θέση από τις 500 που απασχολούν τους περισσότερους εργαζομένους στη χώρα, κάτι που έρχεται να αναδείξει την πορεία της εταιρείας για περισσότερα από 30 χρόνια.

Αυτή η διάκριση, η οποία βασίζεται σε αξιολογήσεις που αφορούν τομείς, όπως η επαγγελματική εξέλιξη των εργαζομένων, η συνεχιζόμενη εκπαίδευση, οι ίσες ευκαιρίες, καθώς και η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής,  αποτελεί μια σημαντική επιβεβαίωση των προσπαθειών και της αφοσίωσης όλων των στελεχών της WEST S.A, για τη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και αναπτυξιακού εργασιακού περιβάλλοντος.

Η WEST S.A. αναδεικνύει τη σημασία του ανθρώπινου παράγοντα, με την ακέραιη δέσμευση και τον επαγγελματισμό να την καθιστούν ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της, ενώ παράλληλα διακρίνεται για τη σταθερή παρουσία της στον ανταγωνιστικό κλάδο του marketing, επιδεικνύοντας ακλόνητη δέσμευση στις αξίες της:

W= work ethic

E= empathy

S= speed

T= trust

Άλλωστε, η WEST επενδύει συνεχώς σε νέες τεχνολογίες και εκπαιδευτικά προγράμματα για τους συνεργάτες της, μέσα από τη δική της ακαδημία εκπαίδευσης, τη WEST Sales Academy, αναγνωρίζοντας τη σημασία της διαρκούς εκπαίδευσης στην εποχή της ψηφιακής κουλτούρας.

Η WEST Α.Ε. επενδύει στην πολυμορφία, την ισότητα και τη συμπερίληψη, ενώ με μεγάλη ευαισθησία υποστηρίζει την ατομική ανάπτυξη, παρέχοντας ευκαιρίες απασχόλησης για νέους ανθρώπους.

Η φιλοσοφία της εστιάζει στη δημιουργία ενός κόσμου που είναι δίκαιος και ισότιμος για όλους, κάτι που διαφαίνεται στην κουλτούρα όλων των εργαζομένων που όλοι μαζί συνέβαλαν στην ιδιαίτερα επαινετική αυτή διάκριση.

Η WEST S.A. συνεχίζει με την ίδια δέσμευση να βελτιώνει συνεχώς τις πολιτικές και τις πρακτικές της, προσφέροντας ένα περιβάλλον εργασίας που προάγει την καινοτομία, τη συνεργασία και την προσωπική ανάπτυξη. Η αναγνώριση αυτή της δίνει ακόμη περισσότερη ώθηση για να συνεχίσει να επενδύει στους ανθρώπους της, που αποτελούν το πιο πολύτιμο κεφάλαιο της εταιρείας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το ebook της έκδοσης που διανέμεται με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και αποστέλλεται σε ένα επιλεγμένο αριθμό σημαντικών εταιρειών, σε Υπουργεία, Φορείς Επιχειρηματικότητας, Επιμελητήρια, Πρεσβείες και Τράπεζες, καθώς και στις εκδηλώσεις και τα συνέδρια που η ICAP CRIF διοργανώνει ή συμμετέχει (Το αφιέρωμα της εταιρείας βρίσκεται στη σελίδα 114).



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...