Euro 2024: Ο YouTuber που εξέθεσε UEFA, διοργανωτές και τα μέτρα ασφαλείας – Δείτε βίντεο

Τα μέτρα ασφαλείας στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Euro 2024 είναι επιπέδου επίσκεψης του Ερντογάν στην Αθήνα.

Εδώ και δυο βδομάδες διενεργούνται έλεγχοι σε κάθε συνοριακή διάβαση της χώρας εκτός κι εντός Σένγκεν, ενώ τα γήπεδα μοιάζουν κυριολεκτικά με… αστακούς.

Αν συγκρίνει κάποιος τη φετινή διοργάνωση με αυτή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006, θα νομίσει ό,τι βρίσκεται σε διαφορετική χώρα και σε άλλη εποχή.
Ακόμη και στα ειδικά κέντρα διαπίστευσης των δημοσιογράφων υπάρχουν εκπρόσωποι της αστυνομίας, οι οποίοι περνούν από εξονυχιστικό έλεγχο τα στοιχεία των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Υπό αυτό το πρίσμα, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερη έκπληξη, το γεγονός ότι ένας 27χρονος youtuber, o Mάρβιν Βίλντχαγκε, κατάφερε να παρεισφρήσει στα ενδότερα της Αρένας του Μονάχου, ντυμένος με τη στολή της μασκότ της διοργάνωσης Άλμπερτ, στο εναρκτήριο ματς της Παρασκευής (Γερμανία-Σκωτία).

youtuber6

Πλαστογραφώντας τη διαπίστευση του και το εισιτήριο στάθμευσης στο πάρκινγκ του γηπέδου, και νοικιάζοντας ένα βαν από τη Volkswagen, επίσημο χορηγό της γερμανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου κατάφερε να μπει ανενόχλητος μέχρι τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου! Μάλιστα το ακόμη πιο εξοργιστικό είναι ότι δεν ήταν μόνος του, αλλά είχε και συνοδεία δύο ατόμων!

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...