Όταν ο σχεδιασμός πάει περίπατο!Του Παναγιώτη Μπίτσιου

Όταν ο σχεδιασμός πάει περίπατο❗️

⭕️Για ένα τμηματικό έργο αντικατάστασης του αμιαντοσωλήνα ύδρευσης, από το Rex, μέχρι την Λαγκαδούλα, η σύμβαση του οποίου έχει υπογραφεί Γενάρη του 2023 και είναι από τότε έτοιμο προς εκτέλεση, επιλέγεται από την Δημοτική Αρχή κ.Βασιλή Γκίζα, να ξεκινήσει λίγες μέρες πριν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τον Μάη του 2024!

⚠️Μετά από έντονες παρεμβάσεις της αντιπολίτευσης και τεκμηριωμένη τοποθέτηση στο Δ.Σ. του φίλου κ συνεργάτη Γιώργου Γούλα, σταματά προσωρινά το έργο και παίρνει μικρή παράταση ουσιαστικής έναρξης, μιας και υπάρχουν σε κοντινή απόσταση τρία Εξεταστικά Κέντρα Πανελλαδικών, προς αποφυγή οποιουδήποτε συμβάντος ή όχλησης των υποψηφίων μαθητών.

⭕️Οι εξετάσεις ολοκληρώνονται και το έργο ξεκινά μέσα Ιούνη του 2024, δηλαδή η εκτέλεση του συμπίπτει, με τη έναρξη της Τουριστικής Περιόδου στην πόλη της Ναυπάκτου …όλα αυτά, περίπου 1,5 έτος, μετα τον προβλεπόμενο χρόνο.

⛔️Παραλιακός δρομος Ψανής πεζοδρομημένος λόγω θερινής περιόδου, αύξηση επισκεπτών μέρα με τη μέρα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανύπαρκτες.

⭕️Περίμενα πριν τοποθετηθώ, να δω τις αντιδράσεις και άλλων απλών πολιτών, επαγγελματιών, ανθρώπων του τουρισμού αλλά και δημοσιογραφικές τοποθετήσεις, που συνηγορούν με τη δική μου οπτική. Καιρός λοιπόν, να ειπωθούν τα αυτονόητα.

⛔️Δεν είναι στείρα αντιπολίτευση, αλλά είναι η ανάγκη για τον ορθό και βασικό σχεδιασμό ενός συνηθισμένου έργου και επιλέγεται αυτή η ημερομηνία έναρξης.

⭕️Αν γινόταν Νοέμβρη ή Φλεβάρη, δε θα μιλούσε κανένας και θα λέγαμε και μπράβο, που επιτέλους, μετά από αλλεπάλληλες ακυρώσεις σε έργα υποδομών, τα τελευταία 5 ετη διοίκησης στο Δημο Ναυπακτίας, γίνεται έστω ένα κομμάτι έργου αντικατάστασης αμιάντου.

✅️Οι πολίτες θα αξιολογήσουν και θα επανέλθουν . Μην τους υποτιμάτε.

✅️Υγ. Η εικόνα της “κυκλοφορίας” στην οδό Μεσολογγίου 15 Ιούνη, κάντε εσείς εικόνα από 15 Ιούλη ή Αυγούστου.

✒️Παναγιώτης Μπίτσιος
↘️Μαθηματικός
↘️Μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...