Χρ.Ζωιτάκης: Άμεση Σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου ΤΩΡΑ

Η Ναυπακτία εκπέμπει #SOS για τα πλατάνια της!

Το μεταχρωματικό έλκος απειλεί τα ιστορικά και πανέμορφα πλατάνια της περιοχής μας, δημιουργώντας ένα κρίσιμο περιβαλλοντικό και οικονομικό ζήτημα. Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις που ακούγονται για άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι επιτακτική ανάγκη να παρθούν άμεσες αποφάσεις και να υπάρξει μια ενιαία πολιτική στρατηγική για την αντιμετώπιση αυτού του σοβαρού προβλήματος.

Η προστασία των πλατανιών δεν είναι απλώς ζήτημα περιβαλλοντικής σημασίας, αλλά και οικονομικής. Η απώλεια αυτών των δέντρων θα επηρεάσει αρνητικά τον τουρισμό και την τοπική οικονομία, καθώς τα πλατάνια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φυσικής ομορφιάς και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.

Η άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου είναι απαραίτητη για να αναπτυχθεί μια συντονισμένη και αποτελεσματική στρατηγική για την προστασία των πλατανιών. Αυτό θα έπρεπε να είναι ένα κεντρικό αίτημα των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, καθώς η συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων είναι ζωτικής σημασίας για την επίλυση αυτού του προβλήματος.

Ας δείξουμε την απαραίτητη ευαισθησία και να δράσουμε τώρα, πριν είναι ΑΡΓΑ. Η σωτηρία των πλατανιών μας απαιτεί ΕΝΟΤΗΤΑ, συντονισμό και αποφασιστικότητα.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...