Οι ZANTE DILEMMA στην Ναυπακτο στις 13 Ιουλίου

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

ZANTE DILEMMA Live @ ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ (Ενετικό Λιμάνι)

THE SOUND & LIGHT REVOLUTION

Έναρξη 22:00 | Είσοδος Ελεύθερη!

Οι ZANTE DILEMMA επιστρέφουν στις ζωντανές εμφανίσεις και το Σάββατο 13 Ιουλίου θα μεταπηδήσουν στους προμαχώνες του παλαιού Ενετικού κάστρου στην Ναύπακτο για να μας παρουσιάσουν ένα μοναδικό οπτικοακουστικό Show με την συνδρομή του Δήμου Ναυπάκτου!

Το ανατρεπτικό συγκρότημα των ZANTE DILEMMA, όπου εδώ και δεκαετίες υπηρετούν τις μελωδίες και τον ποιητικό λόγο, πάντα γητευτές της αρμονίας και πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής έντεχνης σκηνής, θα μας παρουσιάσουν τις κορυφαίες στιγμές από την επιτυχημένη τους καριέρα, αλλά και αγαπημένα τραγούδια άλλον καλλιτεχνών διασκευασμένα πάντα με τον μοναδικό ήχο τους! Έχουν ετοιμάσει για όλους εμάς ένα ξεχωριστό Sound & Light Revolution Show παγκόσμιων προδιαγραφών για να μας παρουσιάσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες από το κλασικό album “Χριστίνα”, αλλά και νεότερο τους υλικό όπως το τελευταίο τους single “Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ” !

To Σάββατο 13 Ιουλίου οιZANTE DILEMMA θα βρίσκονται ζωντανά στο Ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου για μια μεγάλη συναυλία που είναι αφιερωμένη στον αγώνα κατά του εκφοβισμού, των κοινωνικών διακρίσεων, την δολοφονία χαρακτήρων, του αποκλεισμού της βίας και την ομοφοβίας… μην το χάσει κανείς! Η είσοδος της συναυλίας είναι ελεύθερη για το κοινό!

ZANTE DILEMMA
Facebook page: https://www.facebook.com/zantedilemma.band
Instagram: https://www.instagram.com/zantedilemma_official

ZANTE DILEMMA Πάνω Απ’ Την Πόλη Πετώ (New Single): https://youtu.be/HRq9kdln53A

Μουσική – Στίχοι: Κώστας Εφέπουλος

Κυκλοφορεί από την Plus Rec | Διανομή: Panik Records



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...