Ξεκινά αύριο το τριήμερο Nafpaktos Motor Show

Ο Δήμος Ναυπακτίας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχουν θέσει υπό την αιγίδα τους το 1ο Nafpaktos Motor Show που διοργανώνει το Αθλητικό Σωματείο «ΦΙΛΜΠΑ» (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), στις 28,29 και 30 Ιουνίου 2024 στο χώρο διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης Ναυπάκτου, στην παραλία Γριμπόβου.

Πρόκειται για μία έκθεση-σημειώνει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Ντίνος Τσουκαλάς- μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος, στην οποία επαγγελματίες και ιδιώτες εκθέτουν τα οχήματα και τα προϊόντα τους στο κοινό.

Στο χώρο θα πραγματοποιηθούν επίσης επιδείξεις από επαγγελματίες οδηγούς, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας ενώ, στον θαλάσσιο χώρο της εκδήλωσης θα γίνει επίδειξη με Jet Ski. Στο Nafpaktos Motor Show θα λειτουργεί και περίπτερο της «Φλόγας», προκειμένου να στηριχθεί το σημαντικό έργο του Συλλόγου.

Nτ.Τσουκαλάς:Εκδήλωση που εντάσσεται στην εξωστρέφεια του δήμου μας

Πρόκειται για μία ακόμη διοργάνωση που εντάσσεται στην εξωστρέφεια την οποία με συνέπεια επιδεικνύουμε ως Δήμος τα τελευταία χρόνια. Επιπλέον, είναι μία διοργάνωση που απευθύνεται στοχευμένα σε ένα πολυπληθές κοινό, τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ως εκ τούτου προσβλέπουμε σε πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας. Σαφώς και πρωτίστως στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, αλλά και στη διαφήμιση της πόλης μας ευρύτερα.

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του event, καθώς και στην Ελληνική Αστυνομία, την Τροχαία, την Πυροσβεστική και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

* Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...