Μαυρομμάτης : Προτεραιότητα μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Στην μάχη με τις φλόγες από την πρώτη στιγμή η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Θανάση Μαυρομμάτη στη μεγάλη πυρκαγιά του Πλατανίτη. Η Περιφέρεια συμμετείχε με 6 υδροφόρες και 9 χωματουργικά μηχανήματα δίνοντας καθοριστική βοήθεια στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομμάτης με ανακοίνωση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook επισύμανε πόσο σημαντικό είναι να γίνεται καθαρισμός στα χωράφια και τα οικόπεδα.

Η μεγάλη πυρκαγιά ξεκίνησε περίπου στις 15:00 το μεσημέρι στο Πλατανίτη Ναυπακτίας και πέρασε πολύ σύντομα προς την περιοχή του Μολυκρείου και των Φραγκέικων όπου χρειάστηκε να ζητηθεί η απομάκρυνση των κατοίκων. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας από την πρώτη στιγμή στην μάχη με τις φλόγες , στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων , του Δήμου Ναυπακτίας και των πολιτών με 6 υδροφόρες και 9 χωματουργικά μηχανήματα. Προτεραιότητα μας είναι πάντα η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Κάνουμε έκκληση σε όλους, να τηρούν τις οδηγίες , να έχουν τα χωράφια και τα οικόπεδα τους καθαρά και να αποφεύγουν να ανάψουν φωτιά σε εξωτερικό χώρο.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...