Καραχασάνης : 65000 Ευρώ χρέος άφησε η προηγούμενη σχολική επιτροπή – Μίλησε για ξεκάθαρη κακοδιαχείριση . Βίντεο

Μεταφέρθηκε στο επόμενο δημοτικπο συμβούλιο το θέμα.

Αναβολή πήρε το θέμα της έγκρισης Έγκριση του απολογισμού της σχολικής επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Δωρίδος, για το οικονομικό έτος 2023 στο δημοτικό συμβούλιο της Δωρίδος το περασμένο Σάββατο χωρίς την παρουσία της παράταξης του κ. Καπεντζώνη που είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα. Μετά την εισήγηση του προϊστάμενου της διεύθυνσης διοικητικών υπηρεσιών και ανθρωπίνων πόρων κ. Τσώνου το λόγο πήρε ο κ. Καραχασάνης βάζοντας “φωτιά” στην συνεδρίαση καταθέτοντας στα πρακτικά τιμολόγια , για αγορά γραφικής ύλης χωρίς να αναφέρετε τι ακριβώς έχει αγοραστεί αλλά και αντικαταστάσεις τζαμιών σε σχολεία .Ο κ. Καραχασάνης μίλησε για ξεκάθαρη κακοδιαχείριση καθώς το χρέος έχει φτάσει το 2023 σε 65000 ζητώντας γίνει ανάλυση σε αυτό το χρέος του δήμου.
Το λόγο επίσης πήρε και ο κ. Σκούρας νέος πρόεδρος της σχολικής επιτροπής αναφέροντας ότι το ύψους τους χρέους μπορεί να αυξηθεί κι αλλο καθώς στο δήμο φτάνουν συνεχώς τιμολόγια.
Ο Δήμαρχος κ. Γιαννόπουλος ρώτησε τον εισηγητή για τον αν μπορεί το θέμα να αναβληθεί και να έρθει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο όπου θα κληθεί και ο προηγούμενος πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Ηλιόπουλος. Χρειάστηκε επίσης να γίνει μικρή διακοπή στο δημοτικό συμβούλιο για να διαπιστωθεί ότι αν μεταφερθεί το θέμα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δημιουργήσει πρόβλημα στην χρηματοδότηση των σχολείων για τα καθημερινά τους έξοδα.

Τελικά το θέμα πήρε αναβολή με τον πρόεδρο κ. Αλεξανδρή να ενημερώνει ότι θα γίνει πρόσκληση και στον κ. Ηλιόπουλο που είναι ο πρώην πρόεδρος της σχολικής επιτροπής αλλά και σε κάθε εμπλεκόμενο επι του θέματος με σκοπό να γίνει ανάλυση του ποσού των 65000 ευρώ που βαραίνει το δήμο Δωρίδος από την περασμένη χρονιά.

Ανακοίνωση Γιαννόπουλου

Μετά την αποχώρηση της παράταξης Καπεντζώνη ο δήμαρχος Δωρίδος με ανακοίνωση (Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση)του που αρχικά αναφέρθηκε στην αποχώρηση τόνισε ότι τα προβλήματα που παρέδωσε η παράταξη του , όπως φάνηκε και στο πρώτο μέρος των ερωτήσεων με τον απλήρωτο προμηθευτή των ραμπών για τους αναπήρους και τα ζητήματα που έθεσε ο κ.Καραχασάνης σχετικά με τον απολογισμό της Σχολικής Επιτροπής, για το οικονομικό έτος 2023, δεν λύνονται με τέτοιες τακτικές!Τον καλούμε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και με γόνιμο διάλογο να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα προβλήματα των πολιτών.Ο τόπος δεν έχει ανάγκη από φιγούρες και δράματα αλλά από γενναίες λύσεις που συμβαδίζουν με τη δύσκολη εποχή που ζούμε.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συζήτηση του θέματος αλλα και τα όσα είπε ο κ. Καραχασάνης



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...