Δια της νομικής και ουχι της Εθνικής Οδού (Με προσοχή στις στροφές!!!)- Ανακοίνωση της διοργάνωση Radical festival

ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ (με προσοχή στις στροφές!!!)

Αναφορικά με τους συκοφαντικούς και ανυπόστατους ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από θεσμικά και μη πρόσωπα την 21-6-2024 σχετικά με το αν και κατά πόσο εξαπατήσαμε τους πυρόπληκτους το έτος 2021 επισημαίνουμε τα εξής:

1. Κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς που έπληξε την περιοχή μας τον Αύγουστο του 2021 διεξήχθη ταυτόχρονα και το 5ο Radical Music Festival.

2. Η ομάδα διαχείρισης του festival έλαβε την απόφαση, ως μορφή συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους των κοινοτήτων Ελαίας και Καλλιθέας, να δώσει 2 ευρώ από το κάθε εισιτήριο προς ενίσχυσή τους.

3. Η ενίσχυση δόθηκε με τη μορφή ζωοτροφών αναλογικά με τη δυναμικότητα του ζωικού κεφαλαίου σε έκαστο πυρόπληκτο, ο οποίος πληρούσε τις νόμιμες προϋποθέσεις και τα σχετικά παραστατικά κατατέθηκαν στην αρμοδία ΔΟΥ ως όφειλαν.

Πέραν αυτού είναι δικαίωμα του καθενός από εσάς να κρίνετε το Φεστιβάλ ως «παρωχημένο» ή ως κάτι που δεν ανταποκρίνεται στα υψηλά στάνταρ αισθητικής σας,

Αυτό που δεν είναι δικαίωμά σας όμως είναι να διατυπώνετε ψευδείς, ανυπόστατους, κακοήθεις και συκοφαντικούς ισχυρισμούς σε βάρος των διαχειριστών του Φεστιβάλ.

Επειδή η προσφιλής σε πολλούς τακτική του να εξαπολύουν δημόσια κατηγορίες θίγοντας πρόσωπα και θεσμούς και μετά τάχα να ζητούν στοιχεία που να διαψεύδουν τις εν λόγω κατηγορίες είναι η επιτομή της συκοφαντίας και της κακοήθειας

Θα ακολουθήσουμε την μοναδική οδό που ξέρουμε αυτήν της νομιμότητας.

ΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΥΧΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ  λοιπόν (αποφεύγοντας τις στροφές και τις κακοτοπιές!!!!)

Ες αύριον τα νεότερα ή κατά το λαϊκότερων ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...