Απόστολος Λύτρας: Η στιγμή πριν τη σύλληψη έξω από το νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του

Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας για όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου την ώρα που ο Απόστολος Λύτρας μετέφερε τη σύζυγό του στην ιδιωτική κλινική στους Αμπελόκηπους, όπως τα έχει περιγράψει το θύμα του ξυλοδαρμού στους Αστυνομικούς.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα όταν ο γνωστός ποινικολόγος μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 37χρονη σύζυγό του με βαριά τραύματα στο νοσοκομείο. Ο γιατρός που την εξέτασε μόλις διαπίστωσε πως τα χτυπήματα που είχε είναι αποτέλεσμα ξυλοδαρμού ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σε βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται το περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας να φτάνει στην ιδιωτική κλινική ελάχιστα λεπτά πριν από τις 2 τη νύχτα. Στο ίδιο βίντεο, 25 λεπτά αργότερα, φαίνεται το περιπολικό να φεύγει από την κλινική και μπροστά να περπατά με αργό βήμα ο Απόστολος Λύτρας για να συλληφθεί.

Δείτε βίντεο:

Από το βίντεο προκύπτει πως ο Απόστολος Λύτρας συνελήφθη επί τόπου, στο νοσοκομείο, μετά την καταγγελία του γιατρού και οδηγήθηκε με το όχημα της ΕΛ.ΑΣ. στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας.

protothema.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...